Krmovinárske stroje


BELLON - ŠPECIALISTA NA KOSENIE  Žacie stroje Bellon

Zber krmovín začína kosením. UNIMARCO a.s. dováža žacie stroje od renomovanej talianskej spoločnosti BELLON, ktorá sa už 30 rokov špecializuje iba na túto pracovnú operáciu. Žacie stroje vyváža do celého sveta. Niekoľko známych výrobcov je od spoločnosti BELLON takisto odoberá a predáva pod svojím menom. BELLON ponúka široký sortiment výkonných strojov prispôsobených na všetky typy povrchov a rastlín. Úspešný je nielen vďaka vysokej kvalite a neustálym inováciám, ale aj vďaka tomu, že uznáva a dodržiava tradičné hodnoty, ako sú kvalita, efektívnosť, spoľahlivosť a úcta k zákazníkom.


SITREX - ŠPECIALISTA NA ZHRŇOVANIE A OBRACANIEZhrňovače, obracače a kŕmne vozy Sitrex

Talianska spoločnosť Sitrex bola založená v roku 1970. Špecializuje sa na zhrňovače a obracače ako rotorové, tak s prstovými kolesami. V produkcii prstových zhŕňačov získala svetové prvenstvo ak v počte vyrábaných modelov, tak v celkovej ročnej produkcii. Zaujímavá je aj široká ponuka kombinácií obracač / zhrňovač pre menšie farmy. Sitrex je tiež OEM dodávateľom strojov známym svetovým značkám, ktoré ich predávajú pod svojím menom. Niektoré komponenty, napríklad prstová kolesá, ktorých Sitrex vyrába ročne vyše 100 tisíc, sa montujú na stroje mnohých ďalších značiek. Okrem toho sa špecializuje na technológie pre údržbu trávnych porastov, napríklad golfových ihrísk. Obchodné zastúpenie Sitrex na českom a slovenskom trhu bude pre naše farmára určite citeľným prínosom.


MASCAR - ŠPECIALISTA NA LISOVANIE A BALENIELisy, baličky a sejačky Mascar

MASCAR je jednou zo spoločností talianskej rodiny agrárnych priemyselníkov Maschio. Vyrába si takmer všetky komponenty strojov sama s až extrémnym dôrazom na kvalitu. Neobáva sa porovnaní s akýmkoľvek iným svetovým výrobcom. Ročne vyrába 700 lisov v 4 typových radoch. Ďalej vyrába ovíjačky, stroje na priame siatie a žacie stroje. Exportuje vyše 80% produkcie do 35 krajín. Je tiež OEM dodávateľom strojov pre doplnenie sortimentu známych výrobcov.


Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.