Dlátový pluh Spider

Dlátový pluh Spider

Dlátový pluh SPIDER bol navrhnutý a skonštruovaný tak, aby spĺňal požiadavky pre intenzívne nasadenie v ťažkých podmienkach. Vlastnosti použitej ocele a špeciálna konštrukcia so skrutkovými spojmi robia z tohto dlátového pluhu stroj vhodný do všetkých pracovných podmienok. Každá stĺpica je štandardne istená strižnou skrutkou a osadená rýchloupínacím dlátom. Môže byť taktiež vybavená krídlovou radličkou. Pozície a vzdialenosti medzi stĺpicami je možné upraviť podľa priania a na základe potreby jednoducho zmeniť tak, aby čo najlepšie spĺňali požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Ponuka dlátových pluhov SPIDER pozostáva z modelov rozdelených do radov X, G, M a S, s počtom stĺpic od 5 do 11. Rôzne konfigurácie umožňujú agregáciu dlátových pluhov SPIDER s traktormi s výkonom od 70 HP až do 600 HP. Dlátový pluh môže byť dodaný v štandardnej verzii alebo vybavený špeciálnym dvojitým valcom s mechanickým alebo hydraulickým nastavením hĺbky.


STĹPICE
Stĺpice sú štandardne vybavené istením strižnou skrutkou, ktoré chráni konštrukciu v prípade nárazu na prekážku.


DLÁTA
Dláta sú vyrobené z ocele odolnej proti opotrebovaniu a vďaka rýchloupínaciemu systému je možné ich jednoducho vymeniť.


SPIDER X:

Dlátový pluh Moro Aratri Spider
Dlátový pluh SPIDER X je k dispozícii vo verziách so 7, 9 a 11 stĺpicami. Systém s dvoma sekciami sklopnými v uhle 180° umožňuje redukovať jeho šírku na 2,5 m. Konštrukcia stroja je navrhnutá tak, aby v pracovnej polohe zaručovala maximálnu tuhosť a robustnosť nutnú pri pripojení stroja k vysokovýkonným traktorom a na jeho intenzívne používanie v náročných podmienkach.

  • STONE SYSTEM - OCHRANA PROTI KAMEŇOM PRE MODEL X

Dlátový pluh „SPIDER X Stone System“ predstavuje najnovší koncept hydraulicky istených dlátových pluhov do kamenitých pôd. Stroj je k dispozícii s 9 a 11 stĺpicami. Konštrukcia je navrhnutá výhradne so skrutkovými spojmi, čo predstavuje oproti starším tradičným konceptom úplne inovatívne technické riešenie.


SPIDER G, M a S:

Dlátový pluh Moro Aratri Spider
Rady dlátových pluhov SPIDER G, M a S ponúkajú stroje s počtom stĺpic od 5 do 9. Rozdielne konfigurácie umožňujú použiť dlátové pluhy SPIDER s traktormi s výkonom od 70 HP až do 450 HP. Dlátový pluh sa môže používať v štandardnej verzii alebo so špeciálnym dvojitým valcom s mechanicky alebo hydraulicky nastaviteľnou pracovnou hĺbkou.

  • STONE SYSTEM - OCHRANA PROTI KAMEŇOM PRE MODELY G a M

Hydraulický okruh predimenzovanou súpravou malých dusíkových akumulátorov je riešený na špičkovej úrovni. Úlohou akumulátorov je v čo najkratšom čase absorbovať energiu vzniknutú pri náraze stroja na prekážku a využiť ju na čo najrýchlejšie vrátenie telesa do pracovnej polohy.


FOTOGALÉRIA SPIDER:


VIDEO SPIDER:


PROSPEKT SPIDER

Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.