Počítač HC 9600

Palubní počítač HC 9600

Počítač HC 9600
Hlavné postrekové funkcie sú ovládané prostredníctvom multi-funkčného joysticku a dotykovej obrazovky 12.1” počítača HC 9600. Počítač HC 9600 je pre farmára výkonným, plne vybaveným a presným nástrojom pre navádzanie stroja, spracovanie dát, tvorbu správ o aplikácii postreku, automatické riadenie atď.


ISOBUS kompatibilita
Počítač HC 9600 je kompatibilný so zbernicou ISOBUS podľa požiadaviek normy ISO 11783.


GPS
Postrekovače Alpha evo sú štandardne vybavené systémom GPS pre automatické ovládanie postrekových sekcií ramien a ručným riadením. GPS anténa je umiestnená v zadnej časti kabíny tak, aby bolo umožnené otváranie strechy kabíny bez pohnutia samotnou anténou – tým je umožnené zachovanie všetkých nastavení.


Jedna pracovná obrazovka
Dôležitým kritériom je kompletná integrácia všetkých dôležitých informácií na jednej pracovnej obrazovke. Na obrazovke počítača HC 9600 môže obsluha stroja ovládať funkcie pre automatické ovládanie sekcií ramien, automatické nastavenie výšky ramien, navigáciu stroja a dávkovanie, rovnako ako aj automatický systém riadenia AutoSteering.


Počítač HC 9600
Rozmery

12.1” (30,7 cm)

Počet registrov bez limitu
Maximálny počet sekčných ventilov 13
Alfanumerická klávesnica
Virtuálny terminál ISOBUS
USB port 2 x USB
Automatické vypínanie sekcií
Navigácia
Mapa pokrytia
Záznam dát
Variabilné dávkovanie
Smart Report™
Automatické ovládanie výšky ramien ο
Asistent riadenia ο
OptRx® Plodinový senzor ο
Pripojenie kamier ο


•  standard
ο voliteľné

Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.