Nesené rozmetadlo F4

Nesené rozmetadlo Bredal F4

Bredal F4 je nesené rozmetadlo ovládané pomocou ISOBUS s funkciou sekčného ovládania záberu rozmetania, rozmetania na klinovitých pozemkoch a možnosťou stupňovitej plynulej distribúcie hnojiva. Bredal F4 je stroj vyvinutý pre profesionálne použitie spĺňajúce požiadavky zákazníkov na vysoko spoľahlivý stroj a presnú a efektívnu aplikáciu priemyselných hnojív.

Zásobník má kapacitu 1500 - 4000 litrov a je ošetrený dvoma vrstvami práškového laku alebo je možné ho dodať v nerezovom vyhotovení. Rozmetadlo Bredal F4 spĺňa rôzne požiadavky pre plynulé premenlivé dávkovanie hnojiva, úvraťové rozmetanie, rozmetanie na pozemkoch klinovitého tvaru a automatické zapínanie a vypínanie rozmetania na úvrati.

Rozmetadlo je pripravené pre ISOBUS s novo vyvinutým a dôkladne otestovaným softvérom. F4 je dodávané s váhovými senzormi, čo umožňuje automatické nastavenie dávky a zaisťuje presné dávkovanie podľa požadovaného množstva. Navyše je vybavené vstavaným snímačom pre vyrovnávanie regulácie dávky v kopcovitom teréne.

Rozmetadlo je vybavené dvoma pásovými dopravníkmi, ktoré sú nezávisle ovládané, čo umožňuje rôznu dávku na ľavej a pravej strane nezávisle na sebe. Dve spádové dosky usmerňujúce miesto dopadu hnojiva na rozmetacie disky sú individuálne ovládané pomocou ISOBUS pre ľavú a pravú stranu, čím je zaručený optimálny rozmetací obrazec pri rôznych pracovných záberoch a rôznych dávkach. V softvéri ovládanie spádových dosiek je vstavaná automatická korekcia prietoku. Tým sa poloha spádových dosiek nastavuje automaticky v závislosti od aktuálneho požadovaného množstva hnojiva. To znamená, že v rozmetacom obrazci nevznikajú žiadne nežiaduce zmeny bez ohľadu na nastavenú dávku.

Stroj je možné vybaviť množstvom doplnkových výbav tak, aby ho bolo možné prispôsobiť individuálnym požiadavkám zákazníkov.

* Rozmetadlo na obrázku je vybavené doplnkovými výbavami na želanie.


FOTOGALÉRIA BREDAL F4:


PROSPEKT F4


Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.