Ramená Delta Force

Postreková ramená Hardi Delta Force

Pre veľké výkony

Vlastnosti a konštrukcia ramien sú zamerané na prácu pri vysokých pracovných rýchlostiach a pre vysoký výkon so zábermi 24-39 m. Róbustná konštrukcia ramien DELTA FORCE zaručuje ich stabilitu a spoľahlivosť spolu s jednoduchým nastavením, ľahkou údržbou a vysokou presnosťou.

Vzdialenosť dýz 25 cm

DELTA FORCE ramená môžu byť vybavené na želanie prídavnými držiaky, dýz ktoré sú umiestnené medzi štandardnými držiakmi dýz so vzdialenosťou 50 cm a umožňujú tak pracovať aj so vzdialenosťou 25 cm medzi jednotlivými dýzami. Menšia vzdialenosť medzi dýzami redukuje potencionálny úlet postreku. Nízka výška ramien vyžaduje dobrý systém manažérstva správanie ramien. Ďalšou výhodou je nižšia hodnota hrubosti kvapkového spektra VMD (volume median diameter), ktorá výrazne zvyšuje pokrytie.

Koncové diely z uhlíkových vlákien

Použitie uhlíkových vlákien zaisťuje nízku hmotnosť a vysokú pevnosť a umožňujú predĺženie koncového dielu o pôvodnej dĺžke 2,5 m na dĺžku 4 m.


FOTOGALÉRIA DELTA FORCE


VIDEO


Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.