Aplikačné ramená 12m

Rozmetadlo Bredal K105L s 12m aplikačnými ramenami

Rozmetadlá BREDAL s 12metrovým závitovým aplikátorom sú určené pre profesionálne použitie. Umožňujú presnú a spoľahlivú aplikáciu práškových látok alebo síranu. Špeciálne navrhnutá konštrukcia závitov zaisťuje jednoduchú údržbu a servis, jednoduchú manipuláciu pri prevoze a skladaní a rozkladaní ramien aj v najnáročnejších podmienkach. Konštrukčné riešenie závitových aplikátorov umožňuje presnú a kvalitnú distribúciu materiálu a dosiahnutie najlepšieho a rovnomerného pokrytia v požadovanom pracovnom zábere. Závitové aplikátory sú vybavené škrabkami, ktoré zabraňujú upchávaniu jednotlivých dávkovacích otvorov.


2 MOŽNOSTI APLIKÁCIE

Rozmetací systém od firmy BREDAL je navrhnutý tak, aby bolo možné vykonávať aplikáciu ako 12 metrovými závitovými ramenami, tak aj klasicky pomocou rozmetacej jednotky s 2 diskmi. Počas aplikácie rozmetacou jednotkou sú 12 metrové ramená zložené pozdĺž zásobníka. Podľa typu hnojiva, ktoré má byť aplikované, sa dá jednoducho zvoliť aplikačný systém 12 m ramenami alebo rozmetacou jednotkou s diskami 12-36. V prípade, že je zvolená aplikácia pomocou ramien, je nutné rozmetaciu jednotku s diskami demontovať. Systém pre pohon prevodovky zostáva stále na ráme rozmetadla a je navrhnutý pre rýchlu montáž a spätnú demontáž rozmetacej jednotky.


 

NASTAVENIE DÁVKY
Množstvo dávky môže byť regulované mechanicky pomocou valcovitého kolesa alebo elektrohydraulicky s riadením pomocou počítača. Množstvo dávky môže byť regulované mechanicky pomocou valcovitého kolesa alebo elektrohydraulicky s riadením pomocou počítača. Požiadavky na hydraulický okruh traktora sú minimálne, systém s 12 m aplikačnými ramenami požaduje iba 30 litrov / min pre rozmetadlá s riadením dávky pomocou valcovitého kolesa. Rozmetadlá ovládané pomocou počítača a elektrohydrauliky vyžadujú jeden dvojčinný výstup pre pohon dopravného pásu a závitovkových ramien a jeden jednočinný výstup pre rozkladanie / skladanie ramien. Požiadavka na hydrauliku traktora pre rozmetadlá s ovládaním pomocou počítača je 60 litrov / min.


TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA ZÁVITOVÉHO APLIKÁTORA

Závitový aplikátor: Ø 140 mm z nerezovej ocele vybavený škrabkami z teflónu
Kryt závitového aplikátora: Ø 155 mm z nerezovej ocele
Vzdialenosť medzi aplikačnými otvormi (Ø 40 mm): 198mm
Spádové dosky: 2 mm z nerezovej ocele, s 36mm otvormi v tvare kvapky
  Jednočinný valec pre rozkladanie a skladanie ramien s dusíkovým tlmičom
  2 hydromotory OMP 100 ovládané proporcionálnym ventilom pre presné riadenie otáčok pri rôznych veľkostiach dávky
Krycia plachta: pre minimalizáciu rozptýlenie a úletu práškových hnojív do okolia
Min./max. množstvo (dávkovanie): 100-600 kg / min:
750 kg / ha -> 3000 kg / ha pri 10 km / h
1250 kg / ha -> 5000 kg / ha pri 6 km / h

 


FOTOGALÉRIA "APLIKAČNÉ RAMENÁ 12M"


VIDEO


PROSPEKT BREDAL APLIKAČNÉ RAMENÁ 12m


Používame súbory cookies

Súbory cookies využívame na analýzu návštevnosti, zapamätanie preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenia Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.